TIETOA PROJEKTISTA

100 Moods From Finland -projektin taustalla vaikuttaa Flatlight Creative House Rovaniemeltä. Halusimme yhdessä koko Suomen kansan ja yhteistyökumppaneiden kanssa luoda uudenlaisen tavan kertoa Suomesta ja viedä suomalaista osaamista ulkomaille. 100 taltioitua hetkeä ja paikkaa voi kokea digitaalisesti eri kanavissa sekä maailmankiertueella projektia varten rakennetussa iglumaisessa tilassa, joka mahdollistaa 360° videoiden katselun yhdessä immersiivisen äänimaailman kanssa. Aivan kuin siis VR videon katselu, mutta ilman laseja ja sosiaalisena kokemuksena.

Näiden kokonaisvaltaisten videoiden kuvauksen on mahdollistanut Nokian OZO-kamera. Kiertuetila on rakennettu yhteistyössä Treeform Oy:n kanssa. Haluamme kiittää myös muita yhteistyökumppaneitamme.

100 Moods From Finland -sivusto päivittyy koko vuoden ajan uusien, kuvattujen hetkien myötä. Päivitämme myöskin kiertueaikataulu ja -paikkakunnat sivustolle paikkakuntien varmistuttua. 

Seuraa projektia myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa tai jaa meille omia hetkiäsi #100MoodsFinland -hashtagilla. 

Jos haluat mukaan tukemaan projektia, ota meihin yhteyttä:

Flatlight Creative House
Terhi Silvennoinen
terhi@flatlight.fi